Persondata politik

Politik for indsamling af oplysninger til markedsføring samt til levering af ydelser

Ved accept af denne politik giver du samtykke til, at BSafe2 potentielt indsamler og behandler personoplysninger i forbindelse med BSafe2 markedsføring og levering af IT sikkerhedsydelser.

Typiske personoplysninger, som BSafe2 indsamler og behandler er:

I forbindelse med markedsføring

  • Din email, navn, telefon samt de præferencer for information du måtte oplyse

I forbindelse med levering af sikkerhedsydelser

  • IP numre/hostnavne som tilgås fra netværket
  • MAC nummer på cybersikkerhedsboks samt på netværks enheder
  • Firmanavn og adresse/kontaktoplysninger

Persondataloven giver dig følgende rettigheder:

  • Ret til at blive orienteret om indsamling/behandling af oplysninger til brug for elektronisk databehandling (§§ 28 og 29).
  • Ret til at bede om indsigt i de oplysninger, der behandles elektronisk (§ 31).
  • Ret til at gøre indsigelse mod, at oplysningerne behandles elektronisk (§ 35).
  • Ret til at kræve berigtigelse, sletning eller blokering af oplysninger, der er urigtige, vildledende eller på lignende måde er behandlet i strid med lovgivningen (§37).

Du kan læse mere om persondataloven på www.datatilsynet.dk.

BSafe2 ApS, Hørkær 26, 2730 er dataansvarlig. Vores databehandlere kan være eksterne firmaer. Vores databehandlere har tavshedspligt, og får udelukkende adgang til data i det omfang det kræves for at de kan levere deres ydelser. Data opbevares i EU eller USA.

Dine data opbevares efter disse forskrifter:

  • Markedsføringsdata opbevares indtil du anmoder om at de bliver slettet
  • Transaktioner kan logges i op til 6 måneder til brug for fejlfinding og optimering af ydelsen.
  • Logning af data i længere tid kan forekomme, i anonymiseret tilstand til brug for statistik.
  • BSafe2 kan gemme lognings data længere end 6 måneder såfremt der foreligger myndighedskrav
    herom.
  • Kundedata opbevares i krypteret form og adskilt fra transaktionsdata.

Ved din accept bekræfter du at:

  • Du er indforstået med, at BSafe2 og de nævnte data behandlere Bsafe2 anvender registrerer og behandler personoplysninger om virksomheden i forbindelse med servicen.
  • Du er oplyst om, at du kan klage over behandling af personoplysninger hos Datatilsynet, Borgergade 28, 1300 København K, tlf.: 33193200, eller via e-mail: dt@datatilsynet.dk.
  • Du er indforstået med, at det er frivilligt at acceptere denne persondata politik. Du
    kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.
  • Du er indforstået med at databehandlere må kontakte dig hvis en IT sikkerhedsmæssig indikation skulle opstå.